Menu Close

Gåtor – Knep och Knåp

Svåra gåtor – Dessa kräver ett något annat sätt att tänka på

  • Svåra gåtor, Tanke nöt, Knepiga gåtor – Humorbrevet se
  • Gåtor med svar – Läs dem här – roliga-skamt se
  • Kluriga gåtor – Är du smart nog att lösa dessa gåtor utan
  • Roliga och kluriga gåtor – Snapsvisor eu
  • Gåtor – Knep och Knåp
  • Svåra gåtor – Hitta lista med svåra gåtor här – Bli
  • Sveriges största samling av gåtor – RoligaGåtor se

Här adderas med jämna mellanrum nya kluriga gåtor. Många skattjakter bygger på rebusar, tankegåtor och klurigheter som gör att man ska hitta nästa ledtråd i skattjakten. Gåtor brukar också vara ett rolig inslag i skattjakt för barn. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Jag hoppas att du gillar dessa svåra pussel och du vill dela dem med dina vänner och familj. Svar: I ordet “meningen” finns inte ett enda K Vad är det som är gult på dagen och grönt på natten? Det låter som en förhållandevis enkel gåta att lösa. På vilken väg går man tillbaka men kommer ändå närmare målet. Kluriga gåtor Här hittar du mängder av roliga, svåra och kluriga gåtor. Har en massa arbeten att lämna in så skulle vara riktigt tacksam om jag kunde få lite hjälp. Hur många rätt tror du att du fick. Testa och klara denna fina gåta;) En fånge blir frisläpt från en livslångt fängelse straff. Klarar du dom alla? Hittade totalt 415 skämt i kategorin Roliga gåtor. Här kommer ledtrådsbild 2 till nya Stockholmsgåtan. Har vi missat någon gåta som du tycker bör vara med. Endast två procent av jordens befolkning är enligt Albert Einstein själv klipska nog att komma på svaret på gåtan. Hitta lista med gåtor för barn. Det är bara 15 ord i gåtan, men det räcker för att ställa till det för alla som försökt sig på att lösa problemet.

Svår Gåta
Relaterade sökningar efter svår gåta

Svår Gåta
Relaterade sökningar

Att man sedan får använda sina geniknölar också, är ju en extra bonus. Clas Svahn berättar om utmaningarna som gör klotblixtens gåta svår att lösa. Forskning Svagpresterande elever gynnas av att få gå in i rollen som experter. Varje gåta består av en fråga och ett svar. Vi har även gåtor som är speciellt lämpliga för barn. Bara för att vi har listat gåtor för vuxna så betyder det inte att …. Svar 1: En femkrona och en enkrona. Det hittar du sen längst ner i artikeln. 1. Du leker. Läs först gåtorna och försök att gissa dig fram till svaret. Varje gåta består av en klurig fråga och ett svar. Även roliga historier och roliga filmer. Gåtor. Kategorin gåtor innehåller relativt enkla och roliga gåtor. Det är en av slutsatserna som kognitionsforskaren Agneta Gulz drar. Albert Einstein var enligt ryktet endast fem år gammal, när han kom på nedanstående gåta.

Kluriga gåtor är vår lilla skörd av gåtor som är extra svåra. Klarar du av dom? Och glöm inte att kommentera nedanför om du vill bidra med fler gåtor! För dem som vill ha mer utmaning, har jag kategorin svåra gåtor. Kategorin Klurigheter innehåller lite svårare klurigheter. Gåtor med svar – Kan du svaren på alla gåtor. Dessa kluriga gåtor är inte så lätt att gissa. Här måste du tänka på något annat, och det logiska tänkandet är tyvärr inte tillräckligt. Gåtor. Gåtor har under århundrande fashinerat oss människor och är en utmärk sällskapslek för alla åldrar. Svar: Om checken kunde ligga mellan sidorna 2 och 3 blir 3 och 4 på olika sidor om varje papper. Hoppas att ni klarade några av dessa gåtor, annars kanske vi gjorde dem lite för svåra. Om du vill ha en ordentlig utmaning så kan du prova våra tankenötter, kuggfrågor, eller matematiska gåtor. Alla gåtor har givetvis tillhörande svar om du verkligen inte lyckas lösa gåtan…. Alla gåtor nedan finns såklart med svar. Vi har dragit gränsen för vuxna gåtor när vi känner att det helt enkelt blir för svårt för att vara gåtor för barn. Anders Karlsson var snabbast med svaret på denna gåta som var knepig för många. Gåta #10. En bonde har 10 kaniner, 20 hästar och 40 grisar. Om vi skulle kalla grisarna för ”hästar”, hur många hästar skulle han ha. Frågan är som vanligt: Var är bilden tagen. Ni kommer förstås att få fler bilder under veckans gång som underlättar jakten på rätt. Då har du kommit helt rätt. Publicerad 23 jan 2017 kl 15.45. glamorous girl in glasses Stäng fullskärmsläge. Hur många K är det i meningen. Vad är han då? Svar: Död 2. Arkitekterna Jansson, Dalh och Bergqvist bygger ett hus tillsammans. Vi ska tydligen ha gåtor som ligger på ungefär samma nivå. Och jag vet inte hur jag ska få tag på 6 gåtor till på så kort tid. Avsnitt 1. Let’s dance mot Melodifestivalen. Vad är det som kan sitta i ett hörn men ändå åka jorden runt? Med hjälp av digitala lärspel söker hon svar på hur lärande skapas. 22 sep 2017 7. Varning: det här är allt annat än lämpligt på jobbet. Okej! Är ni redo för lite snuskiga skämt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *