Menu Close

Undomsmottagningen-Ungdomsmottagning – Ungdomsmottagning

Ungdomsmottagningen, Linköping – 1177 Vårdguiden

Ungdomsmottagningen i Vallentuna är en HBT-certifierad verksamhet. Vi finns även för dig som känner dig orolig, inte mår bra eller bara vill fråga om något som känns viktigt för dig. Ungdomar 16-22 år erbjuds stress-/sömngrupp, 5 tillfällen. Vi har tystnadsplikt och du kan prata med oss om allt från preventivmedel och graviditetstest till alkohol och droger. På ungdomsmottagningen träffar du barnmorska, psykolog och läkare. På ungdomsmottagningen arbetar barnmorskor, kuratorer och läkare. Länkar – som är bra att ha. Vi är här för att stötta dig och vi tar dig på allvar. Kanske något med kroppen eller hur du mår. Hit kan du vända dig om du har frågor om sex, din egen kropp och preventivmedel, eller om du har funderingar kring relationer, stress, nedstämdhet, identitet. Vi lyssnar och tar dig på allvar! Om du är 12 till och med 22 år är du välkommen till oss på ungdomsmottagningen. Ungdomsmottagningen är till för alla ungdomar upp till du fyller 25 år. Ingen fråga är för liten, eller för stor. Alla besök är gratis och vi som jobbar här har tystnadsplikt. Ungdomsmottagningen är till för dig som ännu inte fyllt 25 år.

Ungdomsmottagningen Knuffen Örebro

Undomsmottagningen
Lerum ungdomsmottagning – Ungdomsmottagning

Här kan du även få hjälp med graviditetstest och preventivmedel. Ungdomsmottagningar finns i länets alla kommuner och är öppna. Hos oss kan du ställa frågor som du inte vill ställa till kompisar, föräldrar eller andra vuxna. Under länkar i Relaterad information hittar du en länk till Ungdomsmottagningen online, där det står hur du …. Ibland kan man också få hjälp att träffa läkare, gynekolog eller psykolog. Ungdomsmottagningen finns till för dig som är mellan 13-20 år och behöver preventivmedel, träffa en gynekolog eller barnmorska, få mer information om samlag eller testa dig mot klamydia. Testet kostar ingenting, du beställer det på nätet, och det är lika säkert som att testa sig på en mottagning. Digital mottagning. Med Appen Digital mottagning loggar du in med Bank-id och bokar en tid till barnmorska, sjuksköterska eller samtalsbehandlare. Välkommen! Ungdomsmottagning finns för dig till och med det år du fyller 23 år och till oss kan du komma om du till exempel. På ungdomsmottagningen har du möjlighet att träffa barnmorskor och kuratorer som har erfarenhet av ungdomars olika frågeställningar och problem. Ingen fråga är för liten eller för stor. Vi finns för dig som har ett funktionshinder eller annorlunda funktionssätt och för dig som inte har det. All personal har tystnadsplikt, det betyder att ingen får lämna ut uppgifter om dig utan att du har godkänt det. Till oss kan du komma om du har funderingar och frågor om din kropp, sexualitet, olika preventivmedel, eller om du mår dåligt och vill tala med någon. Hos oss kan du prata om frågor som rör sex och samlevnad, preventivmedel, könssjukdomar, provtagning, relationsproblem, andra hälsoproblem, eller något annat som känns angeläget och viktigt.

Undomsmottagningen
Ungdomsmottagning – Ungdomsmottagning

Ungdomsmottagning Göteborg – Göteborgs Stad

  1. Ungdomsmottagningen – stockholm se
  2. Ungdomsmottagning – Österåkers kommun
  3. Ungdomsmottagningen Om du behöver komma i kontakt med
  4. Ungdomsmottagning – Sollentuna kommun

Ungdomsmottagningen skall vara tillgänglig för alla och att du som kommer hit ska känna dig välkommen och väl bemött. Du kommer få mer kunskap och redskap om hur du kan förebygga och hantera bekymmer med stress och sömn. Du kan vända dig till oss om du har frågor om kroppen, sex och preventivmedel. Då kan du få hjälp hos oss. Nu kan du enkelt göra ett klamydiatest. Genom Mina vårdkontakter kan du ändra och avboka tider hos. Hit kan du komma om du har frågor om sex och samlevnad. Alla som arbetar här har tystnadsplikt. Ungdomsmottagningen är till för dig mellan 12 och 23 år. Du kan kontakta oss via telefon 08-579 211 80. Det finns tillfällen då man behöver tala med någon som man inte träffar i vanliga fall. Ungdomsmottagningen finns till för alla mellan 13 och 23 år i Huddinge. Här kan du prata om relationer, nedstämdhet, oro, kroppen, sexualitet, könsidentitet och könsuttryck, preventivmedel, självkänsla, mens, könssjukdomar, graviditet eller abort och mycket annat. Till Tyresö ungdomsmottagning är du välkommen oavsett var du bor eller vem du är: tjej, kille, transperson eller om du inte vill definiera dig. Vi har tystnadsplikt och att besöka oss kostar ingenting. När kan du komma till ungdomsmottagningen. UMO är en hemsida för dig som är ung, om kroppen, kärlek och relationer, sex, alkohol och droger och om vad man kan göra när man mår dåligt. Besök UMO – ungdomsmottagningen på nätet. Ungdomsmottagningen erbjuder kostnadsfria besök för alla 13-23 år. Ungdomsmottagningen finns till för dig som är under 26 år och som har funderingar på sexualitet, preventivmedel, könssjukdomar och/eller livsstilsfrågor. All personal på ungdomsmottagningen har tystnadsplikt. Välkommen! Ungdomsmottagningen kommer till din högstadieskola höst. Fårösundsskolan 29 aug och 24 okt, 09.00-12.30. Solklintskolan 12 sept och 7 nov, 09.00-12.30. Romaskolan 19 sept och 14 nov, 09.00-12.30. Barnmorska och kurator finns på mottagningen. Det här kan du få hjälp med. Personalen kan hjälpa och stödja dig såväl när …. Det betyder att vi arbetar strategiskt med frågor som rör homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter i syfte att erbjuda ett respektfullt bemötande samt en god arbetsmiljö för anställda. Vi kan erbjuda hjälp med till exempel preventivmedelsrådgivning, provtagning, rådgivning, graviditetstest, abortrådgivning och samtal. Du kan både komma på bokat besök eller drop-in. Hos oss kan du prata om det mesta. Inga frågor eller problem är för stora eller för små. Om Ungdomsmottagningen Vetlanda. 010 – 243 49 60. Ungdomsmottagningen är till för ungdomar som är från 13 till 21 år. Vi finns på Södra Allén 26. Ingen fråga är för stor eller för liten. Du kan kostnadsfritt kan ladda ner appen Närhälsan Ungdomsmottagning och genomföra ett videomöte med personal på en ungdomsmottagning i Skaraborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *