Menu Close

Massage, Thaimassage & Spa i Västerås Massage & Spa

Västerås Konferens – Fantastiska resultat – se top10answers com

Västerås Konferens – Nu – se directhit com

Bastu Västerås
Västerås Konferens – Simpli com – se simpli com

Vår underbara inomhusstrand och en mysiga spa & relax avdelning – …. Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Här hittar du bäst erbjudanden och paket på Steam Hotel. Ett bra och roligt stöd mot målet. Bastun är uppvärmd och klar när ni kommer men ni tar med egen ved. Actic App Nu är det ännu roligare att träna. AnnonsVi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom hem & trädgård. Bli inspirerad av våra färdiga eventpaket eller kontakta oss så skapar vi tillsammans en strategi för era kommande event. Extra stort utbud online · Avhämtning · Garanti · Hög kvalitet. Efter att ha skapat två av Sveriges mest prisbelönta spa- och resorthotell – Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad, har vi på ESS Group nu förvandlat Västerås 100-åriga ångkraftverk till The Steam Hotel, en spektakulär destination med en helt ny sorts spa-upplevelse i absolut världsklass. Lägenhet i Västerås, Västmanland Trivsam lägenhet i tvåfamiljshus på gården Springsta Säteri, 17 km från Västerås och 20 km från E. 4 Bäddar:. Charmig stuga med bastu i vacker natur Stuga i Medåker, Arboga, Västmanland Charmig liten stuga för två till tre personer, i natursköna omgivningar med goda svamp- och bärma. Utanför bastun hittar du ett öppet duschrum med två duschar och ett litet pentry med ett relaxrum. Här får ni en unik och exklusiv upplevelse i vår rymliga och toppmoderna relaxavdelning. Låt hjärtat slå ett extra slag i Kokpunkten eller besök Västerås flygmuseum och runda av dagen i Köksbaren. … Read more about Scandic Västerås. Entrance fee, Weekdays/Weekends: 195/225 SEK per person.

Bastu Västerås
Bastu Sveriges största webbutik för bastuprodukter

SKY SPA LOUNGE Day Spa includes access to Sky Gym, fresh fruit, sauna, footbath, borrowed bathrobe, towel and slippers. Sedan serveras mat ombord, kallskuret eller varm mat som ni grillar själva. Det är en mötesplats för hotellgäster såväl som Västeråsare. Linblocksgatan 7, Västerås · Vägbeskrivning · 771890089. Sätt agendan i ett av konferensrummen och rensa tankarna på löpbandet. Ny kraft och energi – ett unikt hotellkoncept precis vid Mälarens strand, till ditt förfogande i Västerås. Umgås i bubbelpoolen, chilla i bastun eller häng i loungen. När ni sedan är klara ligger Västerås centrum endast ett stenkast bort. Aroma Massage & Spa i Västerås. Här finns olika typer av bastusten som passar ditt aggregat, en hemtrevlig bastustäva samt funktionella termometrar i olika utföranden. För människor som söker det spektakulära! Besök vår relaxavdelning Madagaskar som passar både det lilla och det stora sällskapet. Belönas för din träning med vår app. Under tiden ni bastar ges brudgummen/bruden en oförglömlig högtflygande upplevelse med Flyboard intill bastun. Bo i bra läge, nära E18, centrum och Västerås flygplats. Bastun har en behagligt skön temperatur mellan 40-60 grader. Här hittar du alla olika typer av biljetter och vilka priser som gäller på Kokpunkten.

AnnonsSök efter Konferens Västerås nu på nya KensaQ.com. AnnonsSök efter Västerås Konferens hos Directhit.com. Bastu. Hos oss på Bastubutiken hittar du allt för din bastu. Vi finns här för dig när du ska köpa bastu, bastuaggregat, bastudörrar, bastustugor och bastutillbehör. Vi har alla tillbehör till din bastu allt från bastulampor till vattenvärmare och skorstenar. Vi erbjuder massage, thaimassage, spa, bastu och solarium i Västerås. Vi har personal som är välutbildade och engagerade och …. Välkommen till Västerås mysigaste spa, med ett av Västerås största utbud av behandlingar. Spara tid och hitta det här. AnnonsVälkommen till Kensaq.com. Hitta Konferens Västerås idag! Rätta virket för bastun Ge din bastu ett klassiskt utseende. Hjälper dig med alla typer av event som stärker er gemenskap och företagskultur. Populära sökningar. Konferenslokal Bastu Frukost Familjerum Lägenhetshotell Långtidsboende Dart Hotellrum Dubbelrum Sviter Familjehotell Lägenheter Biljard Centralt boende Hemkänsla Kök Konferenshotell Frukostbuffe Centralt Bröllopssviter. Om din dröm är att bygga en bastu finns det mycket att välja på hos Byggmax. Du kan hitta både bastupanel tillverkad av gran och bastulav i asp så det är bara …. Dusch och toa finns i anslutning till bastun. Vi är ett modernt hotell med en välkomnande lobby, känslan är mer som ett vardagsrum än en hotellobby. Du kan alltid boka dina biljetter online för att få en garanterad plats och ha det färdigt innan ni kommer till oss. Bastun har en fantastisk utsikt mot Västeråsfjärden och rymmer upp till 16 personer. Du kan även sitta utanför bastun på verandan som du når både direkt från bastun och från relaxrummet. Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att, för ett ögonblick, släppa fokus på alla måsten och låta sinnena och kroppen vila. I …. Vi har Vedeldad bastu och vedeldad badtunna för uthyrning eller bokning. Nu kan du boka förfesten eller after work på vår bastuflotte som finns i Västerås Gästhamn – gångavstånd från Västerås centrum. Infrarött ljus tränger in i kroppens vävnader ca 4,5 cm. I en IR-bastu svettas du upp till 2-3 ggr mer än i traditionell bastu och i mycket lägre temperatur och det är lätt att andas i en IR-bastu. Jämför doch boka det som passar dig och ditt sällskap bäst för ert nästa besök. AnnonsUpp till 80% rabatt i Västerås.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *