Menu Close

Ungdomsmottagning Stockholm – Vården se

Ungdomsmottagningen – Umo

Ungdomsmottagningen Borlänge – Umo

Det kan variera från 18 år upp till 25 år i vissa fall. Vill du testa dig för någon sexuellt överförbar sjukdom? Vill du …. Finns behov av samtalsbehandlare är åldersgränsen 16-22 år. Du kan även vända dig till ungdomsmottagningen om du har frågor om graviditet, sex, kärlek och relationer eller om du bara är nedstämd och behöver någon att prata med. Till ungdomshälsan kan du som är 13-22 år vända dig om du har frågor om sex, din egen kropp och preventivmedel. Ungdomsmottagningen är till för alla ungdomar oavsett var man bor. Nu föreslår landstingsledamoten Mikael Andersson Elfgren (M) tillsammans med. Om du inte kan eller vill prata med någon i din närhet kan du alltid ta kontakt med en ungdomsmottagning eller elevhälsan på din skola. Ungdomsmottagning Du kan söka för vad som helst på ungdomsmottagningen och besöken kostar ingenting. Ungdomsmottagningen sänker sin åldersgräns och begränsar sin drop in-mottagning för att lätta på söktrycket.

Det behövs ingen remiss för att få tid och det är helt frivilligt att komma hit. Det kan vara skönt att prata med någon utomstående vuxen – en person man inte känner, som man inte träffar i vanliga fall och som kan lyssna och ge nya synvinklar på svårigheter. Barn- och ungdomsmottagning. 271 82 Ystad. Synpunkter. Hör gärna av dig till oss för att berätta hur du upplevde vården och vårt bemötande. Tänk på att. Akut p-piller inte är en preventivmetod som bör användas regelbundet. För gammal för ett besök hos en ungdomsmottagning Ungdomsmottagning öppen för äldre. För kuratorssamtal är åldersgränsen 12 år till och med 25 år och för övriga besök är åldersgränsen 12 år tom 20 år. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Idag är det nämligen stora skillnader i länet. Vi vill skapa en verksamhet med ett samlat ansvar för alla insatser för Gotlands ungdomar/unga vuxna och därigenom kunna erbjuda en komplett ungdomsmottagning enligt. Allt mellan lust och ångest – prata med oss Är du 13-24 år och funderar eller är orolig över något. Dessutom ska det tas fram ett dokument som tydligt talar om vad mottagningarna ska göra. Mer om oss. RFSU-kliniken är en mottagning för vuxna över 20 år. Behöver du råd, stöd eller någon att prata med. Här får du gratis kondomer och akut p-piller. Alex känner sig inte som tjej, utan som kille. Om ditt barn är under året kan ni få tid hos barnläkare samma dag. Ordinarie öppettider Måndag 16/12 är mottagningen Stängd för planeringsdag måndag 7.30-10, 13-17 tisdag 7.30-17 onsdag 7.30-16 torsdag 7.30-12 fredag 7.30-16 lunchstängt 12-13 Ordinarie drop-in-tider För dig som är mellan 13-19 år måndag 8-9.30 (barnmorska, kurator) onsdag 13-14.30 (barnmorska, kurator) Har du fyllt 20 år? Då kan du få hjälp hos oss.

Du kan gå till en ungdomsmottagning om du har frågor om kroppen, sex eller preventivmedel. Du kan också gå dit om du mår dåligt och behöver någon att prata med. Idag TORSDAG 5/12 har vi bara öppet för bokade besök och telefontid till kuratorer (dvs ingen telefon till mottagningen och ingen drop-in). Detta pga flera sjuka i personalen. Kanske något med kroppen eller hur du mår. Ingen fråga är för liten eller. Ungdomshälsan Umeå. Ungdomshälsan Umeå välkomnar ungdomar till och med 22 år. Till samtalsbehandlarna är åldersgränsen 16 – 22 år. Vilken åldersgräns som gäller beror på i vilket län som du bor i. Du kan läsa mer om hur vi använder kakor, och vart du ska vända dig om du inte vill att vi lagrar kakor på din dator. Personalen kan hjälpa och stödja dig såväl när det …. Hitta och få information om ungdomsmottagning & preventivmedelsrådgivning i Angered och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Alla behöver ibland någon att prata med. Då kan du boka tid hos kuratorn på ungdomsmottagningen. Här arbetar personalen i hälsofrämjande och förebyggande syfte. Det ska vara lätt att komma till oss med sina frågor och bekymmer, stora eller små. Här kan du testa dig mot könssjukdomar, göra graviditetstest och få rådgivning om preventivmedel. Följ länken och logga in. OBS! Du kan också använda blanketten för synpunkter och klagomål: Blankett för att lämna synpunkt eller klaga på vården. Akuttiderna finns på BUMM, specialiserade barn- och ungdomsmedicinska mottagningar. För att kunna arbeta på detta sätt finns olika yrkeskategorier så som barnmorska, kurator, psykiatrisjuksköterska och en läkare. Besöket kostar inget och vi som arbetar här har tystnadsplikt. Behöver du använda akut-p-piller ofta bör du kontakta en ungdomsmottagning, barnmorska eller gynekolog för att få preventivmedelsrådgivning. Vissa kommuner har en övre åldergräns på 25 år, andra har 23 år. Till sist för att tydliggöra våra mottagningar har vi uttalat vikten av att det tydligt framgår att det bedrivs ungdomsmottagning på flera barnmorskemottagningar. Bygga upp aktiv samverkan mellan ungdomsmottagning, skola, socialtjänst, barn och ungdomshälsa, vårdcentral m fl aktörer. Höglandet: 1 gemensam chef per länsdel. Tillgång till läkare, psykolog och ev Jkp manlig personal från länsdelsmottagningen. I varje kommun finns kurator och. Det medför att 1200 unga måste söka sig till andra mottagningar. Landets ungdomsmottagningar har en övre åldersgräns på 23 år, ibland är gränsen 25 år. Kvinnor och män är därför tvungna att söka hjälp på annat håll. Var man vänder sig kan variera mellan olika orter och städer. Du hittar mer information på Ungdomsmottagningens hemsida. Du kan också testa dig för könssjukdomar och göra graviditetstest. Kontakta oss om du behöver någon att prata. Det finns också olika chattar och stödlinjer där du kan få stöd av en vuxen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *