Menu Close

Svar på frågestunden del 2 – Bloggbevakning-Svar På Frågestunden

Svar på frågestunden Tjockkocken

Svar på frågestunden! 21:41 10 februari, 2015 Okategoriserade madeleineilmrud. När William var 5 månader upptäckte vi att han har ett medfött hjärtfel. Svar på frågestunden del 1; Toggle navigation. X. Sök. Emma Barremyr. Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag var väldigt konflikträdd förut men det är jag verkligen inte längre. Jag trodde väl aldrig att jag skulle få så många. Tydligen var förra svarsinlägget svårt att läsa. Vilken av dina hästar skulle du säga är absolut svårast respektive lättast och varför. Många frågor var dock likadana så har sållat en del, haha. 🙂 – Jag tycker att du har jättefin inredningsstil 🙂 Men undrar om du gjort något ”felköp” någon gång? Kommer svara på frågestunden i 4 delar. 🙂. Min dröm har alltid varit att flytta tillbaka till Saltsjöbaden men senaste månaderna har jag börjat fundera på vad jag verkligen vill. Jag förstår inte varför typsnittet ändrades mm men jag skrev det på flyget och där är nätet begränsat att kunna pre-viewa mm. Jag har försökt svara så utförlig som möjligt, så jag hoppas ni är nöjda och får svar på vad ni undrat. •. Har redan testat vaselin och det funkar sådär 🙂 Jag brukar använda vaselin innan jag tränsar för att bettet ska glida bättre i mungiporna, Dorano är inte speciellt torr där så det funkar bra på honom! Här kommer svaren på frågorna ni ställde i frågestunden. Eftersom ni ville veta lite om allt möjligt (från stiltips och kärlek till resor och framtiden) så tänkte jag dela upp svaren lite. Och hur långt tror du att du och Dorano kan gå. Kanske liten sugen på att vara utomlands några månader per år.

Svar på frågestunden del 3 – Bloggbevakning

Här kommer äntligen svaren på frågestunden, tror typ 70% av frågorna var i princip likadana så har fått sålla en del men tror alla ska få svar på sina frågor nu i alla fall. 🙂 – Har du landat i att inte ha barnen på heltid. Omg låter så sjukt jobbigt haha. Så nej. Vad skulle du vilja säga till dig själv som 15-åring o. Vad använder du för brun utan sol och hur ofta brukar du lägga på nytt. (hoppas jag inte är ute och cyklar, du kanske bara har ett fantastisk. Det var inte vid något specifikt tillfälle jag …. Upp, promemand med Nisse och sen träff på kontoret. Nu kommer äntligen alla svar från frågestunden. Vad skulle du rekommenderar till hästar som är torra i mungiporna. Juni 2, 2019, 15:00 117 Kommentarer. Han är flera olika hästar beroende på vart du är. Genast tändes en liten motivationgnista i mig om att fortsätta blogga och utvecklas. Ja men det tycker jag att jag har. ULLE: Tack för en härlig blogg. Jag tror jag har kommit till en punkt att jag inte drömmer om något speciellt utan mer är taggad på …. Tack till er som tog er tid att ställa frågor. Det är nog jag haha, jag är inte rädd för att ta upp saker jag inte tycker om, stör mig på eller helt enkelt tycker är fel. När kände du att du verkligen ville satsa på dressyren.

Videoklipp av svar på frågestunden

  • Svar på frågestunden del 2 – Bloggbevakning
  • Svar på frågestunden! Madeleine Ilmrud
  • SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN! – YouTube
  • SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN! EMILYSLIV
  • Junitjej: Svar på frågestunden

Svar på frågestunden del 1 – YouTube

Svar på frågestunden Del 3 Andrea Hedenstedt

Gokväll, Det har drällt in frågor på Instagram, kul att ni är så aktiva där. Hade ju frågestund här för ett tag sen och har faktiskt inte tagit mig för att besvara alla frågor än.Som vanligt när det ibland är känsliga ämnen att prata om så skjuter jag upp det, det är något jag behöver jobba på. Nu har jag gått igenom alla frågor. En del frågor har varit nästan likadana så då har jag valt att bara lämna ett svar och inte ta med alla frågor. Hoppas inte jag har glömt något! Svar på frågestunden Tack för alla frågor jag fick av er HÄR. Några av er ställde samma fråga eller något liknande, men jag svarar bara på frågan en gång. Mina svar: När och varför började du blogga? Så roligt med alla er som ställt frågor. Hoppas ni blir nöjda med svaren och är det något annat som ni funderar på är det bara till att hojta till. Jag är nyfiken på din bakgrund/vart du kommer ifrån och vilken /vilka utbildningar du har. Ni får gärna följa min resa HÄR eller sök på Daladoft_UF på Instagram. Svar: Eftersom att det tog lååång tid för mig att svara på frågestunden så har det plötsligt blivit vinter hehe. Vad sägs om att jag gör en mysig vinterlista som ni kan läsa istället? Vad är …. Og tusen takk for svar om villabetula.com på ”frågestunden”. Forstår godt at man ikke deler for å dele på en måte, men jeg ser du deler ting du liker, så det var bare en tanke. Svar på frågestunden // hästrelaterat (1) Posted on 15 mars, 2019 by nellieberntsson. Godmorgon! Här är det tidiga ryck som gäller. Vem bråkar mest i din o Anders relation. Vad har du och din sambo för framtidsplaner. Vet att jag sagt det förut, och det kanske är en konstig vana. Menar alltså att jag kan sitta ner och dusha i typ 5 timmar om jag inte har något annat för mig. Tack för alla frågor, här kommer mina svar till ER. Fråga: Grattis till fortsatta samarbete med Agria. Du lever ju ett hektiskt liv, hur ska man göra för att få gå på en dejt med dig. Det var ett ovanligt sätt att ta kontakt på om en sådan sak. Mina frågor är: (hoppas ni inte tar illa upp) Nu lever ni som en familj med tre …. Svar: Något inom PR, marknadsföring, försäljning. Kan inte du börja med vloggmånad på yt. Svar: Det är en video varje dag i en hel månad. Svar på frågestunden; Toggle navigation. X. Sök. Stockholmsjenna. Jenny, 28 år och ensamstående mamma till William. Ensamförälder då vi förlorade Williams pappa Sebastian pga. Det har varit jättekul att svara på era frågor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *