Menu Close

10 Frågor Om Mig Själv-Visa fler nyheter om 10 frågor om mig själv

20 ganska roliga frågor Sandra Beijer

  1. 10 frågor om mig själv – bloggplatsen se
  2. Nyheter om 10 Frågor Om Mig Själv
  3. Visa fler nyheter om 10 frågor om mig själv
  4. 70 frågor om mig! Emma Enblom
  5. 20 SNABBA FRÅGOR OM MIG – Devote se
  6. 50 frågor och svar om mig själv isabellamortell

10 Frågor Om Mig Själv
Ställ dessa 30 frågor till dig själv för självtillväxt

Kwiss: 10 frågor om mig

10 Frågor Om Mig Själv
28 frågor om mig! The Amanda Journal

Mamma, pappa och syrran 5.. Mig själv när jag sjöng med i olika låtar från detta års melodifestival på min ipod. Alltså ibland har jag ingen motivation alls. Speciellt prata för sig själv, sova mycket, nervositet i sociala …. Drack kaffe, två smörgåsar med gurka, ost och smör. Vad vet jag ännu inte om dig? 10. Så jag tänkte att jag skulle svara på 10 snabba frågor så ni lär. Hej alla fina! Jag hade tänkt att försöka börja blogga nu igen. FRÅGA 4 Hur kan jag hantera mina misstag. Innan du går på en jobbintervju bör du förbereda dig på hur du ska svara på intervjufrågorna. När vaknade du idag? 07.15 och kasta mig upp från sängen. Ibland kan det räcka om jag bara får 10 minuter själv. Om jag t.ex sover borta eller är någonstans där jag inte kan få samma utrymme så måste jag gå ut, eller hitta någonstans att gå undan. Här är man sällan ute efter en lång uppradning av ditt CV i kronologisk ordning. Hållningen – en pigg hållning med pondus är snyggt. Hmm var det när vi var i Finland? Tror det. 11.. han tar alltid hand om mig (lagar mig mat, handlar mat, tar med mig ut på restauranger osv) 63.. Jag förlovade mig själv när jag var 17 och nu i efterhand ser jag ju hur töntigt det faktiskt var. Som om …. BÄSTA Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Jag älskar secondhand och totalt besatt av både kläder och saker från 60-90.

Jag vore jättetacksam om någon vill svara på några frågor om särskrivningar. Jag vill vara nöjd med mig själv och mitt liv, jag vill kunna titta mig i spegeln och vara glad över det jag ser. Bland bloggar verkar fredagar vara vigda åt listor, eller hur. FRÅGA 3 Hur kan jag kommunicera med mina föräldrar. Sååå, nu kör vi:D: 1.. 10. Hatar du någon? -. FRÅGA 6 Hur kan jag stå emot grupptryck. För dessa och många andra saker skulle du må bra av att ställa följande frågor till dig själv. Dagens tidsfördriv! 50 frågor om mig. Jag vill typ ge mig själv en bitchslap och säga ”kom igen nu förfan, kom på vad du vill göra i ditt liv!!”. FRÅGA 2 Varför oroar jag mig för mitt utseende. Svara så sanningsenligt som möjligt, välj det svaret som passar bäst. Beror på vad jag är sugen på, men oftast chips. 11. Nämn tre saker på din att-göra-lista. Säkert ganska kaxig, snackig och högljudd. Var vill du vara om 5, 10, 20 eller 40 år. Meningslöst, men en sån jävla flasch back från bilddagboken!!! 😉 70 frågor om dig själv. 1: Vad heter du ? Emma 2: Ålder ? 14, 15 om två veckor. Det är 10 frågor som har ställts till lite olika kändisar.. Att jag är kaxig och tror mycket om mig själv typ. FRÅGA 5 Vad ska jag göra om jag blir mobbad.

Har väldigt svårt för stark mat.81. Svär du ofta? – …. Jag är tjugotre på mitt tjugofjärde och jag är säker på att jag inte vill ha barn, planen är att sterilisera mig sen om …. Plugga, duscha och välja kläder tills imorgon. 12.. Det håller jag för mig själv. Delta om ni vågar;) Spela quiz. 10 frågor om mig. Spela igen. Nästa. 4254.. Dela dina quiz, tävla med dina vänner – och utmana dig själv! Kwiss.me är en del av Life of Svea. Oj vad mycket jag kände igen mig i. Genom att svara på frågorna nedan kommer du förmodligen lära känna dig själv lite bättre. Skriv gärna ner dina svar och ta fram dem igen om du hamnar på villovägar, glömmer bort vart du är på väg eller tappar fokuset för en stund. Svara på dessa 12 livsfrågor: 1. Föreställ dig själv om 10 år. Men det som ofta fångar mig mest är rösten. 10. Vad har du för skostorlek? 40-41 i …. Jag har idé torka, nån som har nåt förslag. Det innehåller 15 frågor och tar inte mer än 5 – 10 minuter. Vilken del av din kropp är mest känslig. Mental eller fysisk. 9. Vad kan du fortfarande överraska mig med. Om du kunde återskapa en dag i …. Cancel Unsubscribe. Working. Subscribe Subscribed Unsubscribe 9. Loading. Top 10 Features You DIDN’T KNOW The Tesla Model 3 Has! – Duration: 10:09. MINA 10 FRÅGOR – TILL MIG SJÄLV. 29 januari 2015 – 21:32 / Arkiv 2 kommentarer.. inkl. mig själv, vi som blivit äldre och nu fått barn. Allt fler tar med sig sina barn. Det var faktiskt ganska länge sen sist men nu tänkte jag ta tag i bloggen igen för jag tycker det är så kul att bara skriva av sig. Dock så känner jag inte för att skriva ett personlig brev och försöka förklara vem jag är. Men det som får mig att bli mer motiverad är faktiskt mina rutiner. Tipspromenad med frågor om mig själv! Lekar. Förlåt, men här måste jag säga Gossip Girl. Och vara Blair (vem annars liksom). KAN inte komma ifrån att jag gillar lyxiga miljöer, pengar, roliga kläder och hygieniska killar som Chuck. 2. Vad ville du bli när […]. Jag älskar ju listor, så klart jag är på. Nu kör vi! 1. Hur var du när du var 15? – Hmm. FRÅGA 7 Hur kan jag stå emot pressen att ha sex? Det jag gillar minst med mig själv som person är väl att jag blir väldigt lätt avundsjuk, tar aldrig tag i träning, plugg osv även fast jag bestämmer mig för att göra det samt att jag lätt irriterar mig på småsaker. 8. Nämn tre personer du kan lita på- Josefina, Melina & Olivia. 9. Vad är det värsta du vet. Kanske är det för att listor är lite lättsamma och roliga – precis som själva fredagarna i sig. Dock så är jag allt ifrån, eller jo självklart har jag skinn på näsan och tar ingen skit. Men jag skulle aldrig vara otrevlig mot någon som inte varit otrevlig mot mig. Vad är du bra på? – Är en god lyssnare Vem älskar du mest på denna jorden – Min familj och Min Daniel Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Aldrig ensam iaf!:D – 10 frågor om dina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *